Officieel: Kia Niro Concept

Kia Niro Concept
Ook Kia wil de successen van de Nissan Juke niet langer met lede ogen aanzien.

De Nissan Juke mag er dan nog wel buitenaards uitzien, de concurrenten bijten al even op hun tanden door het zien van zijn successen. Renault biedt nu wel een Captur aan, Kia heeft nog geen rivaal in het gamma. De Koreaanse tijger stelt daarom op het Autosalon van Frankfurt alvast een concept voor van een dergelijke urban crossover, die vermoedelijk binnen een jaar of twee op de markt verschijnt.

De Kia Niro Concept werd volledig getekend op Europese bodem, zelfs niet ver van de beurszalen waar het Autosalon van Frankfurt plaatsvindt. Vele designelementen zoals de vleugeldeuren en het futuristische interieur zijn natuurlijk volledig conceptueel en zullen ook nooit het productiestadium halen. De Kia Niro werd ook volledig ontwikkeld voor de Europese markt en zal een nieuwe krachtbron meekrijgen. Het concept zelf is natuurlijk, hoe kan het ook anders, een hybride.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...