Impressie: Ford Mustang 2014

Ford Mustang 2014
De nieuwe Ford Mustang is bijna af!

Gebaseerd op de laatste spyshots creëerden liefhebbers een impressie van de nieuwe Ford Mustang. De nieuwe pony van Ford zal duidelijk invloeden dragen van de Evos Concept en wordt maar liefst 181 kilogram lichter dan zijn voorganger. We wisten ook al te zeggen dat de Ford Mustang officieel naar Europa komt, maar helaas is dat vermoedelijk wel zonder de dikke V8.

Hij zal hier alvast verkrijgbaar zijn met een 2.3-liter viercilinder EcoBoost, terwijl de legende in de Verenigde Staten natuurlijk niet succesvol kan zijn zonder 5.0-liter V8. De nieuwe Shelby GT350 topper (geen Shelby GT500 meer!) krijgt vermoedelijk dan weer een kleinere V6 met 450 pk. Een officiële onthulling van de nieuwe Mustang wordt verwacht op het Autosalon van Detroit in januari 2014. (Via: Mustang6g)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...