Video: Nissan Juke R crasht


Hoe een testrit vooral NIET moet!

U zou kunnen denken: een Nissan Juke, wat is daar nu speciaal aan. Tenzij het een Juke R is natuurlijk! De Nissan Juke R heeft maar liefst 680 pk ter beschikking. Hier zelfs 850 pk! Heel wat meer dus dan de standaard 116 pony’s. Een gevaar op de weg als je ze niet allemaal mooi in het gareel kan houden. Zo blijkt dus uit deze video. Met zoveel vermogen is het een eitje om een Nissan GT-R bij te houden of zelfs een Porsche GT3 (RS?). Zelfs de Bugatti Veyron moet eraan geloven. Wat de man in kwestie blijkbaar niet besefte, is dat deze Nissan Juke R de sprint naar de 100 voltooit in slechts 1,6 seconden. Mits de juiste banden en asfalt denken we dan…

De man verklaarde achteraf dat hij geschokt was hoe snel de auto uit de startblokken schoot. Uit schrik en onkunde trapte hij het gaspedaal tegelijkertijd in met het rempedaal. De rest is geschiedenis. Zo ook zijn portefeuille, al hopen we voor deze man dat de schade niet té groot is. Vooraleer u beslist een Nissan Juke R te testen van ongeveer €400.000 raden we u toch aan om eerst met iets kleiner te beginnen. Zo kan u al wat oefenen om de G-krachten te bedwingen en voorkomen wat deze heer meemaakte.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...