Officieel: Dacia Duster facelift

Facelift: Dacia Duster 2014
De nieuwe Dacia Duster is er!

Alhoewel je dat nieuwe met een stevige korrel Roemeens zout mag nemen. Aan de buitenzijde werd er voornamelijk energie gestoken in een nieuwe grille die de wagen een nog zelfzekerder uiterlijk moet schenken, terwijl de optionele dubbele lichtenunit en de luchtinlaten cosmetisch werden aangescherpt. Omdat Europa nieuwe wagens verplicht met dagrijverlichting te komen, krijgt deze populaire SUV bovendien een streepje LED’s toegewezen.

Daarnaast werden ook de dakrails aangepast om het SUV karakter te benadrukken, al is overdrijven ook een vak apart. Met een nieuw 16″ lichtmetaal design en stevige terreinbanden kan de nieuwe Dacia Duster zichzelf wel wat differentiëren ten opzichte van zijn voorganger. Aan de achterzijde zien we ook nieuwe achterlichten, maar op de beursvloer in Frankfurt hopen we ook een gewijzigd interieur te zien met het strakke multimedia- en navigatiesysteem dat we kennen uit de Lodgy en Dokker!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...