Officieel: Peugeot 3008 2014

Peugeot 3008 facelift 2014
Ook de Peugeot 3008 crossover gaat mee met de tijd en krijgt een facelift!

We kennen de 3008 al vanaf 2009 en in onze contreien zijn compacte crossovers als deze zeer populair. Hoog tijd dus voor de Fransen om hem wat op te frissen volgens het bekende facelift recept: een nieuwe grille vooraan die aanleunt bij de rest van het gamma, een scherpere neus met LED dagrijlichten, nieuwe velgendesigns en een opgefriste achterzijde.

Binnenin gaan we verder op hetzelfde elan: meer kwalitatieve materialen, een opgefrist instrumentenpaneel en de toevoeging van actieve en passieve veiligheidssystemen die we eerder al zagen bij andere Peugeot’s. Motorisch blijft het gamma vasthouden aan de bekende 1.6-liter diesel- en benzineblokken, al is er ook een tweeliter diesel als topmotorisatie. Al deze motoren werden zuiniger en ecologischer, iets wat we anno 2013 maar al te graag horen. Tot slot mag ook de HYbrid4 variant de nieuwe look overnemen. Meer informatie en mooie foto’s volgen vanop de beursvloer in Frankfurt!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...