Video: Shotgun Ferrari Enzo

Ferrari Enzo Shotgun Video
Altijd al willen weten hoe het voelt om in een Enzo mee te rijden?

Hoofden die draaien, een extreem luide soundtrack en het nodige bandengegier, kortom een ritje in de heerlijke Ferrari Enzo. Bulderend door het Italiaanse landschap rijdt Marchettino, een verre concullega, mee met een kennis van hem die toch wel een zeer speciale supercar in zijn bezit heeft. Naast het ongewone, zeldzame, Argento Nürburgring zilver heeft deze specifieke Enzo straight pipes. En ze zitten daar niet enkel voor de show. Ze leveren een geweldig geluid dat je op elk moment, in elke versnelling en aan gelijk welk toerental kippenvel bezorgt.

De Enzo heeft een 6.0-liter V12 en kost ruim €1.000.000, bovendien kon je er oorspronkelijk enkel een kopen als Ferrari je zelf contacteerde. Het is best een moeilijke job om hem zorgvuldig op de weg te houden, zeker op de smalle bergwegen in Italië. Het is echt niet aan iedereen meegegeven. Desondanks ziet het er naar uit dat de eigenaar zijn paradepaardje al vaker van stal heeft gehaald en alle 651 pk’s ten allen tijde weet te beheersen. Het is altijd leuk om te zien dat supercars gebruikt worden waarvoor ze gemaakt zijn in plaats van in een garage te staan blinken. De eigenaar heeft er nu nog even lekker veel plezier mee en gelijk heeft hij. Momenteel wacht hij nog even tot de waarde van de wagen stijgt om hem dan later te verkopen. Dus voor wie geïnteresseerd is… Stay tuned!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...