Video: BMW Vision Gran Turismo 6


BMW heeft de lakens weggetrokken van hun Vision Gran Turismo Concept.

Exclusief ontworpen voor Gran Turismo 6, werd het concept voltooid als combinatie van de onmiskenbare racegenen van BMW met het typische design ervan. Volgens Adrian van Hooydonk, Senior Vice President van BMW Design, delen BMW en Gran Turismo een genetische passie voor auto’s. Zowel voor moderne als klassieke wagens. Adrian volgt de racegame als sinds het begin en is erg benieuwd naar het virtuele realisme van Gran Turismo 6 en de authentieke race-ervaring die je beleeft achter je scherm.

De BMW Vision Gran Turismo wordt vergezeld door een handvol andere concepten van Alfa Romeo, Alpine, Aston Martin, Audi, Bertone, GM, Honda, Infiniti, Italdesign Giugiaro, JORDAN Brand, Mercedes-Benz, Nike, Nissan, Peugeot, SRT, Volkswagen en Zagato. De auto’s zullen vrijgegeven worden als downloadbare inhoud door middel van online updates. Zo toont Gran Turismo zijn dankbetuiging aan verschillende automerken voor de ondersteuning van de racegame gedurende zijn 15-jarig bestaan. De trailer gaven we jullie eerder deze week al mee, maar zetten we voor het gemak hier nog maar eens.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...