Gespot: Matzwarte CL63 AMG van Vadis Odjidja

Gespot: Matzwarte CL63 AMG van Vadis Odjidja
Sportief ondervindt de middenvelder van Club Brugge nog wat last van een blessure, hopelijk helpt zijn matzwarte CL63 AMG wat bij het revalideren.

De voetbalcarrière van Vadis Odjidja is goed voor een stevig boek. Na passages bij de Rode Duivels, AA Gent, Anderlecht, Club Brugge en net niet bij Everton is er heel wat te vertellen over de man. Met een totaal van 208 wedstrijden en 24 doelpunten doe je het niet slecht als Belgische verdedigende middenvelder. Na een voetbreuk was er van voetballen een lange tijd geen sprake, al zou hij nu wel weer op het trainingsveld van Club Brugge te vinden zijn. Al die sportieve arbeid lijkt bovendien te lonen als we zijn daily driver mogen aanschouwen: een matzwarte CL63 AMG met rode accenten en uiteraard een unieke nummerplaat.

Voetballers worden vaak – terecht – verweten dat ze teveel verdienen en geen smaak hebben, wat tezamen resulteert in een opmerkelijke kleurstelling qua auto’s. Odjidja daarentegen koos voor een geslaagde combinatie, al kan je bijzonder weinig misdoen met de prachtige CL63 AMG. Het 6.2-liter grote V8 motorblok is sinds deze generatie niet meer te vinden in het voorin, maar gelukkig vervult de 5.5-liter met 2 turbo’s de taak ook met verve. Met 544 pk en 800 Nm kan de voetballer ook naast het veld zich sportief uitleven, al is de topsnelheid wel begrensd op 250 km/u.

Spotterseer gaat naar Kristofl

Gespot: Matzwarte CL63 AMG van Vadis Odjidja

Zelf ook iets gespot? Uploaden die handel

Deel dit bericht:

2 reacties op "Gespot: Matzwarte CL63 AMG van Vadis Odjidja"

  1. mrnix 25-08-2013 om 13:06

    Geef mij maar een 911 voor dat sommetje geld :p

  2. kristofl 27-08-2013 om 21:02

    Yeah! Toen ik deze ‘spotte’ wist ik niet van wie deze was, al is de nummerplaat eigenlijk wel een duidelijke ‘hint’ achteraf bekeken 🙂 

Reageer

Reactie aan het plaatsen...