Poll: Jaguar XFR-S vs Mercedes E63 AMG

Mercedes E63 AMG vs Jaguar XFR-S
Liever een Duitse of een Britse hooligan?

Steve Sutcliffe van Autocar heeft toch oh zo’n zware job. Deze keer jaagt hij zowel de Mercedes E63 AMG als een smurfblauwe Jaguar XFR-S door het Britse hinterland. De Brit met een 5.0-liter supercharged V8 onder de kap, de Duitser met een 5.5-liter bi-turbo exemplaar. In de Jaguar levert de krachtcentrale maar liefst 550 pk en 680 Nm, de Mercedes beschikt over ‘slechts’ 525 pk en 630 Nm. Tenzij je natuurlijk het Performance Package aanvinkt, want dan is opnieuw de Duitse hooligan baas boven baas. Beiden sprinten in minder dan 5 seconden naar 100, beiden halen dan 300 km/u. Maar welke is er het snelste op het circuit en welke is het meest dagdagelijks bruikbaar? Belangrijker nog: welke verkiezen jullie? (Via: Autocar)

Jaguar XFR-S of Mercedes E63 AMG?

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...