Video & Release Date: Gran Turismo 6

Gran Turismo 6 Release
Op het Duitse Gamescom in Keulen werd vandaag de release datum voor Gran Turismo 6 vrijgegeven.

In mei hadden we het nog over de nieuwste Gran Turismo game, die nog meer wagens en nog meer circuits zal bevatten dan ooit tevoren. De Goodwood Hill Climb, Brands Hatch, Silverstone,… ga zo maar door! We wisten toen dat de game in de winkelrekken zou liggen rond de feestenperiode, maar nu krijgen we ook een exacte datum: 6 december 2013. Net op tijd voor ‘Sinterklaas’!

Verder werden nieuw beeldmateriaal en pre-order details vrijgegeven die jullie hier allemaal kunnen vinden. De makers werkten bovendien nóg sterker samen met de autoconstructeurs, waarbij sommigen zelfs speciaal een “GT” creëerden die in het spel zal verschijnen.  BMW, Zagato, Giugiaro, allemaal grote namen! Geniet in afwachting alvast mee van onderstaande trailer.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...