Lexus GS300h en concept car in Frankfurt 2013

Lexus_Concept_2013_Frankfurt
Lexus zal op het autosalon van Frankfurt 2013 niet alleen een nieuwe conceptcar voorstellen, maar ook het doek van de GS300h halen.

De nieuwe conceptcar waar we ons aan mogen verwachten laat nog niet veel van zich zien, maar geruchten doen de ronde dat Lexus misschien wel eens een voorbode van een nieuwe SUV naar Duitsland zou durven sturen. De SUV zou van het compacte type worden en de draak proberen steken met de Range Rover Evoque. Dat het design typisch Lexus wordt, kunnen we afleiden uit de strakke hoekige lijnen van de koplamp die we hier reeds te zien krijgen.

Verder zal Lexus ook de GS300h lanceren, die gebruik maakt van een 2.5-liter grote benzinemotor die door een elektromotor wordt bijgestaan. De wagen combineert volgens Lexus een hele hoop comfort met een behoorlijk mild verbruik. Over de Lexus GS450h waren we alleszins zeer tevreden, benieuwd of hij met een kleinere motor ook weet te overtuigen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...