Spyshots: Mercedes A45 AMG Black Series

Mercedes A45 AMG Black Series Spyshots
Mercedes werkt blijkbaar naarstig aan een A45 AMG Black Series.

Het ijzer smeden wanneer het heet is. Dat gezegde zet Mercedes blijkbaar aan om nu al te werken aan een Black Series van de A45 AMG. Deze laatste kwam nog maar net uit en passeerde onlangs onder onze poep, maar nu onthullen spyshots alweer een testend prototype van een gespierdere variant. De extra brede wielkasten springen meteen in het oog. Verder verwachten we andere bumpers, grotere remmen, extreem grote velgen en een gespijsd prijskaartje.

We vragen ons wel af of Mercedes onder de motorkap nog veel kan wijzigen aan het 2.0-liter viercilinder turboblok. De ingenieurs persten er nu al 360 pk uit en 450 Nm, dus veel marge lijkt er ons niet meer over. Maar je weet nooit… De Black Series zou misschien wel net de 400 pk-grens kunnen aantikken en gelinkt aan de AMG SPEED SHIFT zeventraps automaat nóg grotere sprintwonderen verrichten. Time will tell! (Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...