Spyshots: Hyundai i20 2014

Spyshots: Hyundai i20 opvolger
Het feest kan niet op bij Hyundai! Laatstleden werd de nieuwe i10 gelanceerd, nu duiken de eerste beelden op van de volgende generatie i20!

Na de kleine facelift in Genève vorig jaar is Hyundai toch al druk in de weer met het testen van de nieuwe i20. Onderstaande beelden werden genomen in het warme Spanje waar de ingenieurs de stevig gecamoufleerde wagen kunnen blootstellen aan extreme omstandigheden.

Desondanks de zwarte tape kunnen we wel al een nieuwe voorbumper opmerken die lager bij de grond hangt dan bij de huidige i20. Daarnaast zien we achteraan een kleine spoiler, terwijl de richtingaanwijzers ook geïntegreerd werden in de zijspiegels. Op een spannende velgdesign is het nog even wachten, maar Hyundai heeft nog tijd.

Deze kleine stadsmus zal wat groeien in alle richtingen ten voordele van de binnenruimte. Aangezien de nieuwe i10 hetzelfde doet verwachten we dat de Koreanen de nieuwe i20 ook wat hoger zal positioneren. Motorisch verwachten we geen verrassingen, dus de bekende drie- en viercilinders met zowel een handbak als een CVT-transmissie. Een voorstelling op het Autosalon van Genève 2014 lijkt misschien vrij nipt, maar we kijken er alvast naar uit!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...