Opgelet: Extra veel snelheidscontroles deze week!

Flitsers
Een verwittigd man is er twee waard!

Alle Europese politiekorpsen steken deze week extra moeite in het controleren van de snelheid. Niet om de schatkist nog wat te vullen of om vervelend te doen, maar omdat het nu eenmaal een drukke week is inzake (inter)nationaal verkeer. Snelheidsduivels kunnen ze dus missen als kiespijn.

Eind augustus zijn er heel wat mensen die terugkeren uit verlof of zelfs net vertrekken, terwijl ook het goederentransport terug volledig ontwaakt. Niet enkel in België vergroot de pakkans deze week, op zowat alle Europese wegen zijn er extra controles gepland. Vorig jaar werd Operation Speed ook al eens uitgevoerd in deze periode, toen werden maar liefst 550.000 bestuurders beboet in de volledige EU. Opletten geblazen dus!

Flitsers

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...