Officiele schetsen van komende Audi A8

2014 Audi A8 facelift
In afwachting van 21 augustus blijft Audi maar beelden teaseren van de nieuwe A8!

De PR diensten van Audi weten ze hoe ze er de spanning in moeten houden, nu lanceren ze naar goede oude gewoonte wederom enkele officiële schetsen van de komende facelift. Het designteam deed ongeveer evenveel inspanning, verwacht dus geen wereldschokkende onthullingen nu woensdag. Mocht je jezelf toch niet meer kunnen inhouden, bekijk dan eens de lijnen van de nieuwe A3 Sedan en zie het wat grootser.

We verwachten voor de nakende facelift een nieuwe grille vooraan in lijn met de nieuwe familieleden, een aangepaste achterbumper en volledig nieuwe uitlaten. Ook voor de verlichting komt Audi met een innovatieve uitvinding, namelijk een LED Matrix met 25 elementen die ten gepaste tijden de gewenste lichtsterkte kunnen genereren. Dit en nog veel meer zullen we hopelijk kunnen ondervinden aan de levende lijve op de beursvloer in Frankfurt begin september, nu woensdag komt Audi naar buiten met alle officiële informatie en beelden!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...