Preview: Opel Insignia OPC


De Opel Insignia OPC is zo goed als klaar voor Frankfurt en wordt sterker dan ooit!

Opel heeft plannen aangekondigd om een nog sterkere Insignia OPC te lanceren op de IAA Frankfurt. Opel weigert voorlopig nog om verdere details vrij te geven. Uit vorige verslagen kunnen we wel afleiden dat de nieuwe Insignia OPC uitgerust zou kunnen zijn met een turbo-aangedreven 2.8-liter V6 die maar liefst 400 pk uitspuwt. Als we even gaan kijken naar de huidige Insignia OPC zien we een stijging van maar liefst 75 pk.

Om die extra paardenkracht de baas te kunnen zal de nieuwe Insignia OPC een vernieuwde ophanging krijgen, high performance remmen en een geoptimaliseerd all-wheel drive systeem. Net zoals het standaard model zal de nieuwe Insignia OPC een geretoucheerde styling genieten. Ook het interieur geniet van een upgrade. Namelijk met het nieuwe Intellilink infotainmentsysteem. Het nieuwe infotainmentsysteem is voorzien van een 8″ display en een touchpad geintegreerd in de middenconsole. Het touchpad herkent handgeschreven tekst en een variëteit van shortcuts door middel van touch-technologie. (via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...