Hyundai aast op BMW 3-Reeks

Hyundai HCD-14 Concept
Volgens een recent bericht ontwikkelt Hyundai een achterwielaangedreven concurrent voor de BMW 3-Reeks.

Hyundai heeft dan wel reeds de i40 sedan, wil het tegen de BMW 3-Reeks opboksen dan heeft het iets anders nodig. Al bewegen de Koreanen zich sowieso upmarket, om deze stap te zetten ontwikkelt Hyundai volgens geruchten een achterwielaangedreven sedan met designkenmerken van de HCD-14 Concept. Intern krijgt de wagen volgens Automotive News codenaam RK en is er een lancering mogelijk vanaf 2016. Verder is maar weinig geweten over de wagen, maar onder de motorkap zou zowel een 2.0-liter viercilinder turbo of 3.3-liter V6 komen. BMW moet zich volgens ons echter niet meteen zorgen maken… (Via: WCF)

Hyundai HCD-14 Concept Rear

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...