Gelekt: BMW M4 (Concept)

BMW M4 Gelekt
Komt de BMW M4 dan toch naar Frankfurt? En waar is de M3?

Het zou logisch te veronderstellen zijn dat BMW eerst de M3 en dan pas de M4 voorstelt, maar een gelekte afbeelding voedt nu de gedachte dat de Duitsers in Frankfurt (én op Pebble Beach) al de M-versie van de coupé tonen. Dit zou geen Photoshop zijn, maar meteen het echte werk. Althans, een echte conceptversie daarvan. Het kleurtje komt alvast overeen met dat van de wagen in de sound teaser eerder deze week.

We zien duidelijk elementen van het 4-Reeks M-Performance pakket, maar nog net dat tikkeltje agressiever. De grotere grille heeft ook wat M6-trekjes. Onder de motorkap komt daarentegen geen achtcilinder, maar een gloednieuwe 3.0-liter zes-in-lijn turbomotor. Hoeveel vermogen die zal leveren, is voorlopig koffiedik kijken. Zo’n 450 pk en 550 Nm zijn de laatst geschatte cijfers. Hopelijk is er snel meer nieuws! (Via: Autocar)

BMW M4 Concept

BMW M4

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...