Audi Sport Quattro Concept in Frankfurt

Audi_Sport_Quattro
Dat Audi nieuw leven in de Audi Quattro zal blazen, is al langer duidelijk. Nu krijgen we ook schetsen en details. Op real-life beelden vanuit Frankfurt is het nog even wachten.

Eerder werd er over de Audi Quattro gefluisterd dat het model op de Audi A5 gebaseerd zou zijn en het formaat van de Audi Quattro Concept zou krijgen. Dat laatste lijkt nu niet helemaal waar te zijn, zo hoorden ze bij Car and Driver. De Sport Quattro Concept zou gebaseerd zijn op de Audi RS7, waarmee Audi dit sportieve model net iets hoger wil positioneren.

De geruchten over een 4.0-liter grote V8-motor lijken dan wel weer te kloppen, al zou er ook sprake zijn van een elektromotor die ongeveer 150 pk aan het vermogen toevoegt. Er wordt gesproken over sprintcijfers van nul naar honderd in ongeveer 3 seconden. En da’s toch wel bliksemsnel…

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...