SsangYong Korando facelift onthuld

SsangYong_Korando_Facelift
SsangYong heeft een video vrijgegeven waarin we de facelift van de Korando zien.

Deze facelift geeft de Korando een nieuw gezicht dat onder meer door scherpere koplampen een iets agressievere inborst lijkt te krijgen. Ook een nieuwe voorbumper en een reeks LED-lampjes helpen hier bij. Aan de achterkant zien we een grotere spoiler en vinden we hertekende achterlichten.

Aan de binnenkant – de plaats waar de Korando misschien het meeste verbetering kon maken – zien we een nieuw dashboard en instrumentenpaneel en vinden we een up-to-date infotainmentsysteem. Verder lijkt het erop dat de gebruikte materialen in kwaliteit gestegen zijn. We zijn alvast benieuwd! Op motorisch gebied verwachten we geen grote schokken. Een 2.0 diesel zorgt voor ofwel 150 ofwel 175 pk. Uit het onderstaande filmpje blijkt alleszins dat vrouwen wild worden van de nieuwe Korando. Benieuwd of dat in real life ook het geval is. (via WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...