Audi viert 500.000e TT met speciale TTS Competition

Audi TTS Roadster competition
Audi verkocht intussen 500.000 examplaren van de Audi TT. Dat vraagt om een speciale editie! Aanschouw de TTS Competition.

Onder de motorkap van dit speciale model – dat zowel als Roadster en als Coupé beschikbaar is – ligt maar liefst 272 pk. Die kracht is afkomstig van een 2.0-liter groot TFSI motorblok dat de TTS in 5,3 seconden naar 100 km/u katapulteert. Kies je voor een manuele bak, dan doe je daar 2 tienden langer over dan met de S-Tronic het geval is. De kracht gaat naar alle vier de wielen, Audi staat namelijk gekend om haar Quattro aandrijving en dat mocht op deze speciale editie niet ontbreken.

Van deze speciale editie zullen er slechts 500 exemplaren gebouwd worden. Om te tonen hoe uniek dit model is, voorziet Audi het van 19″ velgen, speciale buitenkleuren, behoorlijk wat leder aan de binnenkant en Xenon koplampen. En dat allemaal voor slechts €1.900 extra. De wonderen zijn de wereld nog niet uit, want blijkbaar kan je ook bij Audi goedkope opties verkrijgen. Toch goedkoper dan het vorige competition pack dat we op de TT tegenkwamen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...