Teaser: Mercedes-Benz GLA


Nog één maand geduld en de Mercedes GLA staat op de IAA in Frankfurt!

Mercedes doet zijn best om de GLA geheim te houden nog voor zijn officieel debuut in Frankfurt volgende maand. Toch zijn ze overduidelijk trots op hun concurrent voor de BMW X1. Vorige week vrijdag postten ze een stuk dor en verlaten landschap met als onderschrift “Something’s coming. Stay tuned!” Vandaag stonden de twee sketches al online, wat nogmaals weergeeft dat Mercedes niet kan wachten op het debuut van de GLA.

De productieversie zal de opvolger zijn van de GLA Concept die eerder al te bezichtigen was tijdens het Autosalon van Shangai. De GLA zal kortweg een A-klasse op hoge poten zijn met uitpuilende spatborden, een achterspoiler en een andere grille. Het interieur zal, ergens wel jammer maar daarom niet minder prachtig, gewoon identiek zijn aan die van de A-klasse. Ook het motorengamma wordt overgenomen van de A-klasse. Er wordt gepiekt met de reeds bekende 2.0-liter viercilinder uit de A45 AMG, die zijn weg zal vinden naar de GLA45 AMG.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...