Sound Teaser: BMW M3/M4


BMW geeft ons een auditief voorproefje van de langverwachte M3 / M4 Coupé.

Naar weinig modellen wordt zo lang uitgekeken als de nieuwe BMW M3 / M4 Coupé. We zagen al eindeloos veel renders, spyshots en geruchtenartikels over BMW’s meest bekende sportwagen passeren. Nu deelt BMW ons iets officieels, en tegelijk iets zeer belangrijks: enkele noten van de soundtrack! Op de wagen zelf is het helaas wachten tot vermoedelijk begin volgend jaar.

De nieuwe BMW M3 verliest zoals we al meermaals zeiden de atmosferische V8 in het voordeel van een nieuwe 3.0-liter zes-in-lijn turbomotor. Deze zal zo’n 450 pk leveren en misschien wel tot 550 Nm koppel. Prestatiegewijs zal de M3 dus niets tekort komen, een sprint van 0-100 km/u wordt bovendien geschat op slechts 4,2 seconden.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...