Extreme personalisatie voor de Nissan Juke

Nissan Juke Personalisatie 2013
Een nieuw personalisatieprogramma voor de Nissan Juke maakt klanten tot designers.

Ben je ondanks zijn controversiële looks volledig verknocht aan de Nissan Juke, is een Juke Nismo iets te veel van het goede maar wil je toch met een exclusief exemplaar de baan op? Wel, voor zo’n klanten heeft Nissan nu een uitgebreid personalisatieprogramma uitgewerkt waarmee je de Juke volledig naar eigen wens samenstelt. Er zijn 11 verschillende stijl- en designelementen beschikbaar in tot 8 verschillende kleuren en schaduwen. Van 17-inch lichtmetalen velgen, een dakspoiler en zijschorten tot koplampfranjes.

Naast drie nieuwe exclusieve koetswerkkleuren genaamd Electric Blue, Mat Black en Black Purple kan ook het interieur aangepast worden volledig assorti met het exterieur. De middenconsole kan zo in bijvoorbeeld 7 verschillende kleuren afgewerkt worden alsook zijn er hippe combinaties voor de ventilatiegaten. De vloermatjes komen optioneel zelfs met gekleurde stiksels.

Om klanten te helpen in hun zoektocht creëerde Nissan alvast een handige 3D configurator, waarmee je uit elke hoek je creatie kan zien voor je werkelijk een orderbon ondertekent. Eens volledig gefinaliseerd krijg je een personalisatiecode die je kan meenemen naar je Nissan dealer. Let’s give it a shot!

Lees hier onze rijtest met de Nissan Juke

Deel dit bericht:

1 reactie op "Extreme personalisatie voor de Nissan Juke"

  1. megane2 15-08-2013 om 10:25

    In navolging van de Renault Captur .

Reageer

Reactie aan het plaatsen...