BMW 335i krijgt een exotisch tintje

BMW 335i Vossen Wheels
Iets te veel of net niet? Vossen Wheels steekt megalomane jetsers onder een nieuwe BMW F30 335i.

Waar ligt de grens tussen tuning en net iets fijner afgewerkt? Natuurlijk kan je je BMW 3-Reeks tegenwoordig in de catalogus al wat M Performance gadgets aanmeten, voor anderen gaat die personalisatie net niet ver genoeg. Je wil immers dat je geliefde 3-Reeks zich toch wat onderscheidt van de honderdduizenden andere dreiers op de markt.

En opvallen zal met deze 335i echt geen probleem zijn. Naast een banaangele wrap steken er enorme jetsers onder van Vossen Wheels en kreeg de wagen een ander uitlaatsysteem om de zescilinder nog iets meer karakter te geven. Doen of niet doen? Wij kunnen het kleurtje nog wel aan, maar de wieltjes vinden we toch wat over-the-top. Al horen we natuurlijk graag ook jullie mening… (Via: AutoEvolution)

Deel dit bericht:

2 reacties op "BMW 335i krijgt een exotisch tintje"

  1. Celtoy 29-08-2013 om 15:48

    Kwestie van smaak natuurlijk, maar ik vind deze velgen goed passen. Ik ben dan ook altijd al fan geweest van 5spaaks velgen. Dat bananegeel zou ik links laten liggen. Liever rood( als het dan toch moet opvallen)

    • TDB 31-08-2013 om 13:32

      Blijft inderdaad een persoonlijke keuze! Ik vind de velgen iets te concaaf.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...