Onthulling MINI Cooper pas in november

MINI Cooper 2014
MINI zal de nieuwe MINI Cooper onthullen op de verjaardag van zijn geestesvader, Sir Alec Issigonis.

Wie verwachtte de nieuwe MINI Cooper reeds op het Autosalon van Frankfurt te bewonderen, moeten we helaas teleurstellen. MINI wacht voor de officiële onthulling op de verjaardag van de man waarmee alles in 1959 begon: Sir Alec Issigonis. Op 18 november 2013 zou de man 107 jaar zijn geworden en op die dag zal MINI in de Oxford fabriek het doek van de MINI Cooper liften. In London zal diezelfde avond ook een klein feestje gebouwd worden.

Natuurlijk zagen jullie allemaal reeds de spyshots passeren van MINI’s nieuwste en wordt de onthulling niet meteen de grootste verrassing. De styling is bovendien eerder een evolutie dan een revolutie. Het eerste echte salon dat de MINI zal aandoen is dat van Tokyo, gevolgd door de Los Angeles Motor Show. In het eerste kwartaal van 2014 wordt de wagen gelanceerd.

MINI Cooper S 2014 02

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...