Chevrolet onthult hun lineup voor Frankfurt 2013


Chevrolet heeft een special edition klaar en tal van facelifts!

Hun eerste en meest belangrijke onthulling is de Spark Bubble Editie. De Spark Bubble herken je aan zijn bubbel-achtige stickers en 15-inch witte velgen. Of dit zal aanslaan bij het grote publiek is nog maar zeer de vraag. De Spark Bubble heeft ook imitatieleer en een gecoördineerde kleurbekleding. Next up is de Aveo, deze krijgt nu een standaard achteruitrijcamera (alleen als je het MyLink infotainmentsysteem aanvinkt) en nieuwe spiegels waarin LED richtingsaanwijzers in verwerkt zitten. Een minpuntje is dat ze alleen maar beschikbaar zijn bij de beter uitgeruste varianten.

Verder krijgt de nieuwe Chevrolet Cruze krijgt een nieuw MyLink infotainmentsysteem met GPS, stemherkenning en text-to-speech technologie. De beter uitgeruste varianten van de Cruze hebben een dodehoek-alarm en nieuwe spiegels met LED richtingsaanwijzers net zoals bij de Aveo. De Cruze krijgt ook een gloednieuwe motorvariant, namelijk de 1.7-liter diesel met 110 pk. En met een CO2 uitstoot van maar 99 g/km is hij nog eens milieuvriendelijk ook.

Als we verdergaan, komen we de Chevrolet Orlando tegen. Deze krijgt compleet gerestylede velgen en net zoals bij de andere modellen nieuwe spiegels met LED’s. De Orlando is ook uitgerust met een dodehoek-alarm, parkeerhulp en een nieuw MyLink infotainmentsysteem zichtbaar op een 7-inch scherm. In het motorgamma verandert er weinig,  behalve bij de 1.4-liter viercilinder benzinemotor. Deze is nu ook beschikbaar met een zestraps automaat. Als voorlaatste hebben we de nieuwe Malibu. Deze geniet van een motorische upgrade voor de 2.0-liter diesel met start/stop technologie. De 2.0-liter diesel is enkel beschikbaar bij handgeschakelde varianten en verbruikt slechts zo’n 4,7 l/km. Met een CO2-uitstoot van 125 g/km heeft Chevy een goede zaak gedaan.

Als laatste eindigen we met de Chevrolet Trax. De 1.4-liter turbomotor zal vanaf nu aangeboden worden met voorwielaandrijving. Dit betekent dat hij, indien handgeschakeld, accelereert naar de 100 in 9,5 seconden en een verbruik heeft van zo’n 6 l/km.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...