Opel Cascada krijgt 200 pk

Opel Cascada 200 pk
Opel komt naar de IAA met de krachtigste Cascada tot nog toe. 

Opel mag tijdens de crisis dan nog wel rake klappen gekregen hebben, de constructeur zit allesbehalve stil. Woensdag kregen we nog nieuws van een ecologische 1.0-liter driecilinder, nu mogen we uitkijken naar een knappe Cascada met 200 paarden onder de motorkap. Opel is immers van plan een nieuwe 1.6-liter SIDI voor te stellen die knappe prestaties aan een gematigd verbruik koppelt.

De krachtbron bereikt een maximum trekkracht van 300 Nm aan een verbruik dat gemiddeld de 6,7 liter per 100 kilometer niet overschrijdt. Iedereen weet natuurlijk wel beter, maar dakloze fun moet het blok alleszins wel brengen! Zelfs tot een 235 km/u!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...