Subaru teaset eerste beelden van BRZ tS

Subaru_STI_BRZ_TS
Dat de Subaru BRZ wat meer poer kan gebruiken, daar is iedereen het over eens. Een sportievere uitvoering is er bijna, op meer vermogen is het nog wat langer wachten.

De Subaru BRZ beschikt momenteel over een boxermotor die maar liefst 200 pk naar de achterwielen stuurt. Genoeg voor wat klein vuurwerk, maar wie echt flink wou knallen bleef wat op zijn honger zitten. In de STI-versie zal wat meer vermogen komen te liggen, al is het nog niet duidelijk hoeveel extra vermogen we exact mogen verwachten. Op die STI-versie is het weliswaar nog even wachten, intussen moeten we het met de tS doen.

De tS zal enkele optische wijzigingen meekrijgen die de BRZ sportiever en aerodynamischer maken. Een beetje meer uiterlijke opsmuk dus. Tegen oktober zou deze BRZ tS in productie moeten gaan. (via WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...