Teaser: Opel Monza

Opel Monza Concept Frankfurt 2013
Opel lost de snoet van de Opel Monza, het concept dat volgende maand in Frankfurt onthuld wordt.

Een maandje geleden kregen we een eerste impressie van een Opel Monza revival, vandaag licht Opel zelf een stukje van de sluier. Op het Autosalon van Frankfurt zullen ze deze sportieve coupé voorstellen en deze moet de voorbode zijn van wat we bij Opel de komende jaren mogen verwachten in termen van design. Sculptural Artistry meets German Precision… kan niet slecht zijn als je het ons vraagt!

Daarnaast laat Opel ons nog in het duister betreffende verdere details. Alleen losten ze alvast dat er gefocust wordt op efficiëntie en connectiviteit, twee waarden die ook buiten de automobielwereld vandaag hoog aangeschreven staan. Geruchten spreken dan weer eerder over een sportief kantje met een achterwielaangedreven lay-out en een 3.6-liter zescilinder als topper met 325 pk. Wat het ook precies wordt, wij zijn benieuwd!

Opel Monza IAA 2013

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...