Video: Top Gear Seizoen 20 aflevering 6

Video: Top Gear S20E06
Gisteren was het alweer de laatste aflevering van het 20ste seizoen van Top Gear. Mocht je het gemist hebben, hier kan je alles nog eens rustig herbekijken!

Going out wit a bang zeggen ze in het Engels. Zo werd ook de laatste aflevering van alweer het 20ste seizoen afgesloten in stijl. Richard Hammond kreeg eerst de eer en het genoegen om eens met de nieuwe Range Rover Sport te cruisen, maar trok erna toch de modderpoel in. Een Range Rover kan zich uit menig hachelijke situatie trekken, kan zijn Sportieve afgeleide dat ook? Capt Slow kreeg dan weer de opdracht om de nieuwe bus te testen die de legendarische rode dubbeldekker in Londen zal vervangen.

Jeremy hield het lekkerste voor zichzelf, hij ging op pad met een volwaardige videocrew en een opzichtige Jaguar F-type en deed een grondig onderzoek, uiteraard op zijn eigen manier. F1 piloot Mark Webber kwam ook nog even langs in de studio en reed een snel rondje met de redelijk geprijsde wagen. Maar het summum kwam als laatste, met een ode aan de Britse auto-industrie. Niet enkel Jaguar, Rolls-Royce en Bentley passeren de revue, ook minder bekende merken en iets wat bijzondere bolides stonden even in de nationalistische belangstelling op de openbare omroep! Kijken maar, en hopen dat seizoen 21 snel op de buis verschijnt!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...