Poll: Mercedes A45 AMG vs CLA45 AMG

Mercedes CLA45 AMG vs A45 AMG Poll
Het ene broertje of het andere? AMG schotelt ons twee hete scheurijzers voor.

AMG is jeugdiger dan ooit. Naast de knappe A-Klasse brachten de Duitsers ook een hete coupé-versie daarvan. En het wordt naar goede gewoonte nóg pittiger met de AMG-versies daarvan: de A45 AMG en de CLA45 AMG. De eerste hadden we nog maar net onder het achterwerk en mogen jullie binnenkort op onze website verwachten, naar de CLA45 AMG zijn we minstens even hard benieuwd. Beiden beschikken over een 2.0-liter turboblok met maar liefst 360 pk, toch hebben ze zo hun unieke kantjes. Kiezen jullie voor de praktische hatchback of de sexy coupé? Misschien kan de video van Auto Express ietwat helpen…

A45 AMG of CLA45 AMG?

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...