Video: facelift BMW 5-Reeks

BMW 5-Reeks 2014 2013 facelift F10
We zagen eerder al stilstaand beeld passeren van het nieuwe gamma 5-Reeksen van BMW, nu hebben we ook bewegende beelden gevonden.

Aan de buitenkant werden er vooral details onder handen genomen. Zo kregen de nieren een nieuwe omlijsting en veranderden de koplampen lichtjes. Niet alleen om er moderner uit te zien, maar ook om een beter licht op de baan te werpen. Niet alleen de 5-Reeks Sedan onderging deze veranderingen, ook de Touring en de GT moesten eraan geloven.

Niet alleen aan kleine details werd er gesleuteld, er zijn vanaf heden ook nieuwe optiepakketten onder de noemer Modern Line en Luxury Line. En voor de sportievelingen kunnen er natuurlijk ook een heel arsenaal aan M-gagdets worden toegevoegd. Aan de binnenkant kregen onder meer het infotainmentsysteem en bekerhouders een update. Op gebied van motoren werden er wat zuinigheidsingrepen doorgevoerd. Al wordt er aan de Freude am Fahren natuurlijk niet geraakt.

Alle details over de nieuwe BMW 5-Reeks. 

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...