Video: Instagrammers maken unieke Lexus IS promo

Promovideo: Met Instagram een Lexus IS promovideo maken
Met een hoopje Instagrammers een gelikte promovideo maken? Lexus deed het!

Ofwel leg je genoeg geld op tafel voor een professionele videocrew, ofwel kom je met een creatief idee op de proppen. Ter promotie van de nieuwe Lexus IS werden in Amerika meer dan 200 hippe gebruikers verzameld van de populaire fotoapplicatie. Om de originele campagne wat kracht bij te zetten kwam Lexus ten tonele met een spierwitte edoch sportieve IS-F Sport, tot groot enthousiasme van de aanwezigen.

Alle aanwezigen mochten naar hartenlust – en vrij gestructureerd – foto’s nemen van de groene Lexus, vervolgens werden alle foto’s mooi uitgeprint en kon het monteren starten. Dat gebeurde nu wel op een unieke manier. Wel best jammer dat het eindresultaat vierkant is en niet in landscape modus, al mogen we niet klagen over deze creatieve reclame. De IS300h is voorzien van zowel een hybride aandrijflijn als een viercilinder benzinemotor, gecombineerd goed voor 220 pk. Daarbovenop komt een bijzonder voordelige CO2 uitstoot van slechts 99 gram en een gemiddeld verbruik van 4,3 liter, hippe leasers weten dus wat ze moeten kiezen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...