Verkoop Porsche loopt als een trein in 2013

Porsche verkoopt prima in 2013
De Duitse sportwagenbouwer is nog steeds razend populair en boekt positieve verkoopcijfers in de eerste helft van 2013!

Sinds januari verkocht Porsche maar liefst 18% meer wagens in vergelijking met vorig jaar, wat als een puike prestatie gezien mag worden in deze moeilijke Europese economie. De positieve cijfers zijn voornamelijk te danken aan de verkopen in Azië en Amerika, terwijl de verkopen hier in Europa er ietwat op achteruit gingen. Toch is Porsche nog steeds op ramkoers om het recordjaar van 2012 te evenaren of zelfs te verbeteren!

De omzet steeg in 2013 al met 4% tot bijna 7 miljard euro, de operationele winst steeg tot ‘slechts’ 1,3 miljard euro. Momenteel investeert Porsche vrij hard in een nieuw topmodel en een instapper aan de Cayenne-zijde van het gamma, namelijk de 918 Spyder en de nu al razend populaire Macan. Daarnaast doet de Porsche 991 met al zijn derivaten het ook nog altijd zeer goed.

Porsche Macan 2014

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...