Spyshots: Porsche Macan zonder camouflage

Spyshots: 2014 Porsche Macan zonder camouflage!
Porsche mag dan veel tijd en energie steken in nieuwe modellen, aan camoufleren doen ze duidelijk niet mee!

Laatst zagen we nog een reusachtige vloot 918 Spyder’s Monaco aandoen voor een leuke promotour, nu zien we ongecamoufleerde testmodellen van de komende Porsche Macan! Enkel de koplampen en achterlichten zijn nog voorzien van een minuscule sticker, al is het ook niet zo moeilijk om in te beelden hoe alles zal worden. Met een productiestart in december verwachten we deze baby Cayenne op het Autosalon van Frankfurt in september, de eerste leveringen zouden reeds plaatsvinden begin 2014.

De heren uit Zuffenhausen mogen nog zo hard roepen als ze willen, de Macan lijkt toch wel vrij sterk op de Audi Q5. Gelukkig is het eergevoel bij Porsche toch aanwezig en proberen ze er voldoende eigen stijlelementen erin te verwerken. Ook het interieur ziet er op en top Porsche uit! Motorisch moet je geen V8’s verwachten zoals bij de Panamera en Cayenne, de Macan zal het moeten doen met maximum een zescilinder. Om consistent te wezen met de rest van het gamma verwachten we diverse uitvoeringen met 220 pk tot 370 pk voor de topper, de Macan Turbo. Deze krijgt overigens een aparte voorbumper met niet 1 maar 2 dagrijlichten!

Later zouden we ook nog een Macan Hybrid zien met een kleine viercilinder, wie had dat nu gedacht? De prijs voor deze instapper zou rond de 60.000 euro gaan liggen, al kan je dat zonder problemen verhogen door wat wild te doen met de optielijst. Aangezien Porsche wederom zo weinig moeite doet om hun Macan geheim te houden, kan een onthulling nu echt wel niet meer lang uitblijven!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...