Teaser: Suzuki iV-4 Concept

Suzuki iv-4 Concept
Suzuki brengt naar goede gewoonte ook een conceptje mee naar het Autosalon van Frankfurt.

Frankfurt is in aantocht, de mailtjes met naderende concepten beginnen onze mailbox dus vol te proppen. Zo ook kregen we een berichtje van Suzuki toegestuurd betreffende de iV-4 Concept, alweer een compacte SUV die vroeg of laat misschien wel tot een productiemodel wordt getransformeerd. Een concurrent voor de Nissan Juke zou immers welkom zijn.

De twee afbeeldingen onthullen nog niet zo veel, maar we zien alvast een vijfdelige grille, spots op het dak, LED dagrijlichten en buitenproportionele spiegels die het productiestadium zonder twijfel nooit halen. Het platform gebruikt is een verkorte versie van de S-Cross en zou gecombineerd kunnen worden met de motoren uit datzelfde model. Zowel voorwielaandrijving als vierwielaandrijving, manuele en automatische transmissies behoren tot de mogelijkheden. De wagen zou volgens geruchten gebouwd worden in Hongarije en vanaf 2015 verkocht worden over de volledige Europese markt.

Suzuki iV-4 Concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...