Video: Top Gear Seizoen 20 aflevering 5

Video: Top Gear Seizoen 20 aflevering 5
Top Gear S20E05: Lamborghini’s, Steven Tyler én caravans!

Na al de tropische hitte en het bijhorende onweer kon een uurtje Britse televisie het weekend vredig afsluiten. James May had onder andere de eer enkele kilometers te mogen rijden in een gloednieuwe Lamborghini Aventador Roadster! De befaamde V12 levert hier nog steeds 700 pk aan de vier wielen en kan het zomerse gevoel vrij goed versterken tot een snelheid van ongeveer 340 km/u. Ook geen geklungel meer met het stoffen dak, voor de dakloze Aventador werd er een tweedelig exemplaar uit koolstofvezel gebouwd. Daarnaast kreeg de kleinste van het sympathieke Top Gear trio de kans om met de Sesto Elemento het circuit op te gaan. Deze track only variant van de Gallardo is zo extreem dat de basisprijs van 2 miljoen euro ongeveer net gerechtvaardigd is.

Daarnaast zagen we wederom de voorliefde voor caravans terugkeren. Hiervoor kreeg de Mazda CX-5 en de Volkswagen Tiguan even wat prime time aandacht! De sleutels van de redelijk geprijsde Astra waren deze week voor de zanger van Aerosmith, Steven Tyler. Met een leuk wagenpark – inclusief een Hennessey Venom GT Spyder! – kan deze ruige knuffelrocker wel wat sturen, maar of dat voldoende is om de recordtijd te breken verklappen we nog niet!

Deel dit bericht:

2 reacties op "Video: Top Gear Seizoen 20 aflevering 5"

 1. mrnix 29-07-2013 om 14:06

  awesome 911!!!
  Jammer dat ie zo veel kost 🙁

 2. ixke 29-07-2013 om 17:52

  voor de prijs van de “Lambo, het 6de zintuig” kan je 2 Veyrons kopen …
  maar die nieuwe Lambo ziet er toch BOOOOOOTERGEIL uit als je het mij vraagt !
  Alweer iets dat we hier in Brazilië nooit zullen zien 🙁
  Tropische groet
  Ixke
  http://bahia.basix.cc

Reageer

Reactie aan het plaatsen...