Poll: Ford GT vs Nissan GT-R

Ford GT vs Nissan GT-R
We hebben opnieuw een poll voor jullie klaar! American Muscle of Japanse precisie?

Kiezen is altijd verliezen, zeker als het over exotische supercars gaat. Maar de een is al iets exotischer dan de andere, zo ook de Ford GT uit dit duo. Deze iets oudere Amerikaanse supercar heeft een 5.4-liter V8 in het midden liggen en produceert zo’n 550 pk en 680 Nm koppel. Dit opgefokt klinkend exemplaar heeft misschien zelfs meer dan 600 pk. De kracht gaat volledig naar de achterwielen, in tegenstelling tot de architectuur van de welbekende Nissan GT-R.

De volledig standaard MY 2012 GT-R beschikt over exact evenveel vermogen uit een kleinere 3.8-liter V6, maar is dankzij zijn vierwielaandrijving en launch control toch iets sneller gelanceerd. Maar wat gebeurt er aan iets hogere snelheden? Blijft Godzilla de Ford GT de baas? En los daarvan, welke willen jullie? Dat de uitsluitend via de import te verkrijgen Ford GT zowat het dubbele moet kosten dan de GT-R kan ook al eens meespelen…

Nissan GT-R of Ford GT

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

1 reactie op "Poll: Ford GT vs Nissan GT-R"

  1. mrnix 29-07-2013 om 14:09

    Ford GT, aangezien de Nissan too ‘mainstream’ is :p

Reageer

Reactie aan het plaatsen...