Gespot: Porsche 918 Spyder madness!

Supercombo: Porsche 918 Spyder in Monaco
Niet 1 maar 6 verschillende Porsche 918 Spyder’s deden Monaco aan!

Nog helemaal niet in productie, maar toch verzamelden een leuke groep Porsche’s om eens langs de Franse kust te paraderen met hun hybride krachtbron. Ongeveer 250 pk worden verwerkt op een groene wijze uit 4 elektromotoren, de V8 levert gelukkig ook nog eens 610 pk! Hierdoor kan je voluit gaan tot 340 km/u, terwijl je maar 23 seconden nodig hebt om van nul naar 300 km/u te knallen.

Als we de wagens eens goed bekijken, bemerken we hier en daar enkele verschillen. Niet enkel de kleurtjes en logo’s zijn vrij divers, ook de achterlichten verschillen soms van vorm. We gaan er dan ook prat op dat we hier te maken hebben met een leuke promoactie van Porsche om de overgebleven exemplaren van deze 918 Spyder te kunnen slijten. In het totaal zullen er ook slechts 918 sportwagens gebouwd worden, de Belgische prijs schommelt tegen de €645.000!

Spotterseer gaat naar Yannick Minet

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...