Officieel: MINI Vision Concept

MINI Vision Concept
MINI onthulde vandaag de Vision Concept op het Design@Home evenement met hoofddesigner Anders Warming.

Hoewel we hem stiekem al te zien kregen, moet de Vision Concept een soort voorbode zijn van de nieuwe MINI Cooper. Het design is evolutionair zonder de klassieke lijnen overboord te gooien. De voorbumper werd meer aerodynamisch, de grille van het concept is hexagonaal gevormd met geïntegreerde mistlampen en de koplampen bestaan volledig uit LEDs. De uiterste ringen fungeren als dagrijlichten.

Iets verder naar achter vinden we metaalaccenten, een wat minder discrete spoiler en de karakteristieke dubbele uitlaat in het midden van de Cooper S. Binnenin werd het interieur in een symmetrisch kleedje gestoken en worden de inzittenden ondergedompeld in een grote variatie van kleuren en stoffen. Opvallend zijn de loungezetels, een zwevende middenconsole en elastische straps in de vorm van de Britse Union Jack ter vasthouden van magazines, drankjes of je GSM. De displays bleven nog rond van vorm en het concept is eveneens voorzien van een Driving Experience Control systeem. Allemaal leuk, maar MINI, toon ons nu maar the real deal.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...