Spyshots: Jaguar XFR-S Sportbrake

Jaguar XFR-S Sportbrake
Geen alternatief voor de Audi RS6? Think again!

Eind vorig jaar droomden we er nog van, dit jaar staan we al een stapje dichter bij de werkelijkheid. We hadden niet direct verwacht dat Jaguar op de proppen ging komen met een concurrent voor de Audi RS6, maar deze spyshots zijn een aangename verrassing! De XFR-S Sportbrake werd voor het eerst gespot en direct met bitter weinig camouflage. We hopen dat hij zijn debuut maakt op autosalon van Frankfurt in september, waar ook wij van de partij zullen zijn! De XFR-S Sportbrake is gemakkelijk te herkennen en te onderscheiden van de gewone Sportbrake: hij heeft royale luchtinlaten, een dikke diffuser, 4 dikke uitlaten, grote velgen met laagprofielbanden, grotere remmen en uiteraard zijn ook de badges onmiskenbaar.

De XFR-S Sportbrake leent, logischerwijs, de 5.0-liter supercharged V8 van de XFR-S Sedan die goed is voor zo’n 550 pk en 680 Nm. De XFR-S is uitgerust met de 8-traps ZF versnellingsbak en doet 4,6 seconden over de sprint naar de 100 en heeft een elektronisch begrensde top van 300 km/u. De Sportbrake zal ietsje langzamer zijn gezien de extra kilo’s,  maar je hond kan vanaf nu ook meegenieten van die knallende geluiden die aan de vier achterste uitlaten ontsnappen! Of janken van schrik… (Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...