Gespot: Nieuwe Mercedes S500


Deze S500 staat te popelen om zelf de weg op te mogen!

Even geleden berichtten we nog dat de nieuwe Mercedes S63 AMG helemaal officieel is. Zoals jullie wel weten is de gewone S-klasse al iets langer verkrijgbaar dan die topper. Deze Duitse Mercedes liefhebber kon blijkbaar toch niet wachten en bestelde maar direct een dikke S500 met mooie AMG-velgen. Eén van de mooiste limousines van het moment als het je het ons vraagt!

We kwamen deze schoonheid tegen op de Autobahn in Duitsland richting Berlijn, al rustte de V8 jammer genoeg uit op de trailer van een vrachtwagen. Maar dat maakte het niet minder leuk om hem te spotten! Deze V8 in de S500, goed voor zo’n 455 pk, stuurt de limousine van nul naar honderd in slechts 4,8 seconden. Het motorblok beslaat 4.7-liter, minder als de 5.5-liter in de vorige versie maar geen paniek, de nieuwe S500 heeft meer vermogen en behoudt zijn 700 Nm. In België betaal je voor deze mastodont een kleine €110.000: niet weinig, maar je krijgt er wel een hele hoop luxe, plezier en looks voor terug. Hopelijk zien we ze snel verschijnen op Belgische bodem!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...