Froome krijgt een Jaguar F-Type cadeau

Froome Jaguar F-Type
Kersvers Tourwinnaar Chris Froome krijgt van Jaguar een F-Type met een strikje rond.

Jaguar en Team Sky zijn twee handen op één buik, zeker na de Tour de France overwinning van Chris Froome. Om de nieuwe F-Type nog wat extra te hypen schenken ze de Keniaanse Brit een exclusieve F-Type. Natuurlijk is de wagen voorzien van de Team Sky Pro Cycling livery à la Jaguar XF Sportbrake hulpwagen en bovenop nog wat sponsorstickers. Enkele foto’s genomen door fans werden gebruikt in de #GetBehindTeamSky social media campagne.

Verder bedankte Froome nog even het team en zei hij nog even enkele lovende woorden over Jaguar vooraleer er vandoor te scheuren met zijn V6 F-Type S. De 3.0-liter V6 draait aan een toch nog iets hogere cadans dan hijzelf en levert een piekvermogen van 380 pk. Hernemingen worden herleid tot bliksemsnelle tussensprints met een dikke 460 Nm koppel.

Every young cyclist dreams of one day riding in the Tour de France, let alone winning it. I haven’t done it alone though. Team Sky has a great set of partners, and I’d like to thank Jaguar for their brilliant support over the past four years. They’ve invested a lot of time and ingenuity into designing the XF Sportbrake, which is the perfect race support car for us. It has been crucial to keeping the team on the road throughout the competition.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...