Video: Top Gear Seizoen 20 aflevering 4

Top Gear S20E04
Gisteren Top Gear S20E04 gemist? Haal dan maar vlug je schade in!

Na het betere film- en prestatiewerk van vorige week moest het Britse trio zichzelf weer gaan bevestigen op de nationale zender. Qua supercars werd er lieflijk gekeken naar de Duitsers bij Mercedes en verkregen ze zo de mogelijkheid om in de de SLS Electric Drive enkele kilometers te doen. Geen betere interne benchmark dan de brutale SLS Black Series, al zijn ze beiden bijna zo duur als de zee diep is.

Hugh Jackman – die we beter kennen als Wolverine – mocht de honneurs waarnemen achter het stuur van de redelijk geprijsde Astra vijfdeurs. In de laatste X-Men heeft hij een Audi R8 ter beschikking en die rij-ervaringen komen hem waarschijnlijk wel van pas in de Opel. Daarnaast werd de zendtijd opgevuld met een zelfgemaakte hovercraft op basis van een Ford bestelbusje, maar zoals vaak loopt niet alles van een leien dakje. Vandaag staat er meer dan 30° op de thermometer, dus beperk je fysische inspanningen en geniet van de 4e aflevering van het 20ste seizoen van Top Gear!

Top Gear – [20×04] – 2013.07.21

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...