Gespot: Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster

Gespot: Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster - België
Het eerste Belgische exemplaar van de Aventador Roadster is spierwit!

In Aarschot – nabij Leuven – werd gisteren het eerste Belgische exemplaar van de dakloze Lamborghini Aventador gespot. In deze kleine stad worden wel vaker nieuwe Lamborghini’s of Bentley’s gespot, het is dan ook aan te nemen dat het hier gaat om een demomodel van Lamborghini Brussels. Of de gelukkige medewerker nu zelf een bestelbon zal tekenen is te betwijfelen, hij/zij heeft toch al even kunnen genieten van de heerlijke V12 achteraan.

Die atmosferische krachtbron is goed voor maar liefst 700 pk en 690 Nm koppel op de vier wielen. Zelf schakelen zoals bij de Murciélago zit er niet meer bij, de automatische versnellingsbak met 7 verzetten – en een enkele koppeling – is de baas, al kan kan je zelf wel wat spelen met de schakelflippers achter het stuur. Het overige cijfermateriaal is nog steeds adembenemend: binnen de 3 seconden op 100 km/u en een topsnelheid van 350 km/u, terwijl de CO2 uitstoot beperkt blijft tot 398 g/km. Met een prijskaartje van ver boven de €350.000 en een volgeboekte productie tot eind 2013 is het bang afwachten of er veel Belgen voor een Aventador Roadster zullen gaan. Met meer dan 7 exemplaren van de LP700 Coupé op een Belgische nummerplaat moet er toch wel 1 zonneklopper interesse hebben?

Spotterseer gaat naar Jan voor deze spot!

Gespot: Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster - België

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...