Excentriek: Newport Range Rover Convertible

Range Rover Convertible by Newport Convertible EngineeringNewport Convertible Engineering onthult haar interpretatie van een dakloze Range Rover.

Volgens de laatste geruchten komt de Range Rover Evoque Convertible er dan toch, al zullen we daarop nog minstens tot 2014 moeten wachten. Wie al vroeger een dakloze SUV op de kop wil tikken, kan nu al aankloppen bij Newport Convertible Engineering. Zij knipten het dak van een Range Rover Autobiography en plaatsten er een soft top op die elektronisch te openen en sluiten is.

Op het eerste zicht ziet het er toch vrij eigenaardig uit en konden we de Evoque Cabrio Concept iets beter smaken, maar toch is de creatie vrij professioneel tot stand gekomen. Op zo’n manier zelfs dat een select aantal Range Rover dealerships de wagen wereldwijd zal verdelen, want het model zal vanaf augustus een gelimiteerde productierun krijgen. Over een kostprijs is echter nog niets geweten. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...