Spyshots: Porsche 991 Turbo Cabriolet 2014

 Spyshots: Porsche 911 Turbo Cabriolet 2014
Even geduld, de volgende Porsche Turbo Cabriolet ondergaat momenteel nog de Nürburgring!

Drukke werkdagen bij het ontwikkelingsteam van Porsche! Naast de komende 991 GT2 werd de nieuwe 991 Turbo Cabriolet eveneens gefotografeerd door een enthousiasteling op de befaamde Groene Hel in Duitsland. Een echte verrassing zal de Turbo Cabriolet dan weer ook niet worden. We mogen een combinatie van de Turbo met soortgelijke daklijn als de gewone Carrera Cabriolet verwachten. Misschien daarom dat de Duitsers geen moeite meer doen om hem in te goed in te pakken en zo de vorm nog even geheim te houden.

Als krachtbron is de zescilinder boxermotor ook gewoon van de partij met net dezelfde waarden als bij zijn gesloten variant. We krijgen dus 520 pk voor de Turbo terwijl de Turbo S Cabriolet nog eens 40 pk meer in het mandje krijgt. De sprinttijd van 3,1 seconden zal wel niet geëvenaard worden, het stoffen dak en de extra verstevigingen hebben toch wel een zekere invloed op het gewicht.

Qua prijs mag je gerust €150.000 rekenen voor de Turbo en dan kan je naar Duitse gewoonte eindeloos lang grasduinen in de optielijsten. Desondanks deze serieuze meerprijs is de Turbo Cabriolet bijzonder gewild bij een select publiek. Met de veilige vierwielaandrijving en de haren in de wind zijn er ook bijzonder veel vrouwelijke eigenaars, we verwachten de lancering begin volgend jaar! (Via WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...