In honderdvoud: Nissan GT-R Midnight Opal Edition

Nissan GT-R Midnight Opal
Wie niet kan wachten op de Nissan GT-R Nismo kan alvast deze gelimiteerde Midnight Opal Edition bestellen.

Een Nissan GT-R is exclusief, maar nu ook niet zó zeldzaam meer. Wil je net ietsje uitsteken boven alle andere, dan heb je toch al iets speciaals nodig. En dat zou wel eens kunnen lukken met deze gelimiteerde GT-R Midnight Opal Edition, waarvan slechts 100 stuks geproduceerd zullen worden.

De naamgeving van deze limited edition verwijst louter naar het speciale koetswerkkleur van deze Godzilla. Volledig aangebracht met Japanse hand en naargelang de kijkhoek en belichting krijg je een duo-tone effect. Een beetje exotisch aldus en precies wat Nissan hiermee wilde bereiken.

Naast de paarse paintjob krijgt deze GT-R ook een koolstofvezel spoiler voor extra downforce, gesmede velgen met een Hyper Titanium afwerking en een gouden genummerd plaatje op de motor. De 3.8-liter V6 zelf bleef echter onaangeroerd en levert nog steeds 550 pk. Wil je toch meer vermogen, dan zal je nog even moeten wachten en doorsparen tot de Nismo GT-R. Deze krijgt volgens de laatste geruchten minstens 570 pk.

Bekijk hier de video van onze roadtrip met de Nissan GT-R (MY2012)

Rijtest + video: Nissan GT-R

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...