Video: Top Gear Seizoen 20 aflevering 3

Top Gear - Seizoen 20 aflevering 3 - S20E03
Na 2 mindere afleveringen van Top Gear was het gisteren dan toch weer raak!

Al het goede komt in drievoud, zo ook de afleveringen van Top Gear. Het Britse autoprogramma is al aan haar 20ste seizoen bezig en dat is soms te merken aan de kwaliteit. Na de 2 magere episodes werd de Top Gear eer gelukkig hersteld, we krijgen namelijk de langverwachte en uitgebreide cabriotest te zien tussen de Ferrari 458 Spider, Audi R8 Spyder en de McLaren MP4-12C Spider. Later zien we ook nog een kortstondige acte de presence van de Jaguar XKR-S Cabrio, less is more zeker?

Daarnaast mocht Benedict Cumberbatch een rondje rijden rond het beroemde testcircuit in de “Vauxhall” Astra. Mocht je hem niet herkennen, de Brit is een acteur en speelt mee in kaskrakers als The Hobbit en de nieuwe Star Trek. Haal een verse tas koffie, zet je gsm op stil en geniet van deze 62 minuten automotive pleasure!

Top Gear Series 20 Episode 3 (S20E03)

Deel dit bericht:

3 reacties op "Video: Top Gear Seizoen 20 aflevering 3"

 1. SanderDL 16-07-2013 om 8:53

  I beg to differ. Hoewel ik het eens ben dat aflevering 2 van seizoen 20 minder interessant was, vind ik niet dat aflevering 1 een “mindere aflevering” was, integendeel ! Het is niet omdat er dure wagens in de aflevering voorkomen dat de aflevering per definitie goed is …

  • BNNY 16-07-2013 om 8:58

   Iedereen is gelukkig vrij om een eigen mening te hebben! Bij aflevering 3 viel de kwaliteit misschien iets beter op door het extreem lange stuk met de cabrio’s?

   • mrnix 16-07-2013 om 12:38

    deze aflevering nog niet gezien, maar ik moet zeggen, de eerste twee episodes waren wat flauwtjes naar mijn mening, mss iets te weinig auto en iets te veel Show?

Reageer

Reactie aan het plaatsen...